MOBILKlikk på hver enkelt av aktivitetene for å se detaljer. Du kan også velge mellom uke, måned og agenda (liste).
På mobil anbefaler vi ren listevisning som du finner ved enten å trykke på fanen Agenda eller knappen til venstre.

Obs!

Under Covid-19-pandemien vil vi ikke kunne gjennomføre våre arrangementer som vanlig.
Smittefaren forandrer seg hele tiden, og myndighetenes restriksjoner i takt med den.
Vi forsøker likevel å ha en så oppdatert kalender som mulig, her på nettsidene.
Der det blir gjennomført arrangementer, blir det også nødvendige smitteverntiltak.

Tips: Har du Gmail-konto (gratis e-post), har du også Google kalender og kan synkronisere den med menighetens kalender, på din PC, nettbrett eller smart-telefon (iPhone o.l.). Dette gjøres kun én gang, siden vil menighetens program automatisk vises i kalenderen din.